Количка
0 продукта
 
Партньори
 
Препоръчани
 

Търговецът Дракон: Древният код на успешните продажби

Търговецът Дракон: Древният код на успешните продажби
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 19.50лв. 9.75лв.
Наличност: В наличност
Модел: ПРОМОЦИЯ
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Автор: Джон Скивола

Обем: 400 стр.

Размер в мм: 140 х 200

Издател: Locus

Корица: Мека

Година на издаване: 2013

Състояние: Нова, на склад

Ка 27 х 2

 

Това е първата книга за израстването и професионализма в продажбите, която съдържа мъдростта на дзен будизма, даоизма, конфуцианството, Идзин, китайската астрология, самураите и кун фу. Тя учи как да бъдете велик търговец, като възприемете положителните качества на десет различни животни, едновременно митични и истински. Както Уолстрийт определя дали пазарът е Бик или Мечка, така и вие ще се научите да се превръщате в търговец Дракон.
Драконът се почита като символ на величието, вещината, смелостта и щастливата съдба и е въплъщение на вечната мъдрост. Поучете се от култура и от хора, богати на традиции, сила и печалба.

"Търговците са най-смелите и дръзките измежду предприемачите. Книгата на Джон Скивола представя вътрешната сила на великите и легендарните герои в продажбите. Прочетете я и тя ще ви вдъхнови да изкачите и най-високите планини."
Даниел Кенеди

"Единственото по рода си съчетаване на древната източна философия и западните принципи в търговията превръщат „Търговецът Дракон" в книга от особено естество и пътеводител сред тайнствата на търговията. Да се научите да мислите, чувствате и действате от гледната точка на смелия Лъв, жизнерадостната Панда, дръзкия Еднорог или великия Дракон е подход, изпълнен с въображение и изключително ефективен."
Линда Чандлър

"Забогатяването започва в ума и в сърцето. С „ Търговецът Дракон" ще развиете вътрешната си сила, от която се нуждаете за максималния успех. В този изключително автоматизиран свят най-важното е в търговията да навлезе мъдростта. На всички ни трябва свеж подход и той е налице!"
Род Никълс

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.