Количка
0 продукта
 
Партньори
 
Препоръчани
 

Наци Интернешънъл

Наци Интернешънъл
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 21.00лв. 18.90лв.
Наличност: В наличност
Модел: нови книги
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Автор: Джоузеф Фарел
Обем: 400 стр.
Формат в мм.: 235 х 165
Издател: Дилок
Мека подвързия
Година на издаване: 2011

Състояние:  отлично - нова и нечетена

Ка 888

Властовата база на нацистите не е заличена във Втората световна война!

В тази книга получилият образованието си в Оксфорд физик и историк Джоузеф П. Фарел продължава поредицата си от експозета за тайните нацистки дейности, която е бестселър. Тук ще научите — в най-малки детайли — как нацистите са оцелели от Втората световна война и са се ангажирали в следвоенни манипулации на различни производствени технологии, икономики и цели държави!

Фарел разкрива предвоенните корпоративни партньорства между нацистите и предприятия в САЩ, включително някои, които са контролирани от семейство Буш. Придвижва се към капитулиралата нацистка Германия и представя в подробности евакуационните планове на германците, които — изумително — включват пресъздаването на огромна нацистка Германия в Южна Америка! Този все още малко известен, но изумителен план е реализиран с помощта не на друг, а на Хуан Перон, „И. Г. Фарбен" и Мартин Борман. След това Фарел разкрива нацисткото проникване в мюсюлманския свят, включително ролята на Вилхелм Фос и Ото Скорцени в Египет по време на управлението на Гамал Абдел Насър.

Фарел разкрива нацистката ръка в развитието и контрола на нови енергийни технологии, включително проектът за ядрен синтез Барилоче, „Плазматор" на д-р Фило Фарнсуърт и работата на д-р Николай Козирев. Накрая той изобличава желанието на нацистите да контролират Космоса и изследва връзката им с НАСА. Включено е пленително и отварящо очите представяне на езотеричното значение на „Мишън Патчис" на НАСА.

Добре документирано разглеждане на изумителни, малко известни факти!

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.